Het belang van een optimaal werkend immuunsysteem bij honden

Dagelijkse avonturen stellen honden bloot aan ziektekiemen en meer. Leer hoe een gezond immuunsysteem cruciaal is voor hun welzijn (en hoe Olly & Molly's natuurlijke ondersteuning een verschil kan maken).

Het immuunsysteem van de hond

Honden verkennen de wereld al snuffelend, likkend en kauwend.  Tijdens deze dolle, dagelijkse avonturen worden onze viervoeters voortdurend gebombardeerd door allerlei dingen, waaronder ziektekiemen en schadelijke stoffen. Gelukkig is het lichaam van onze lieve hond uitgerust om deze vijandige aanvallen te weerstaan. Daarvoor zorgen onder meer het immuunsysteem en natuurlijke barrières zoals de huid en de membranen van de ademhalingswegen, de spijsverteringsorganen, de urinewegen en de voortplantingsorganen.

Een sterk immuunsysteem bij je hond weerstaat alle vijandige ziekteaanvallen.

Een optimale werking van het immuunsysteem is dus essentieel om uw geliefde hond gezond te houden. Het immuunsysteem van jong volwassen honden is van nature sterker dan dat van puppies en senior honden. Deze laatste kunnen daarom vaak wat extra ondersteuning gebruiken. Maar ook negatieve invloeden zoals stress, pijnlijke aandoeningen, overgewicht en ziekte kunnen het immuunsysteem verzwakken, waardoor uw hond kwetsbaarder wordt voor infecties en ziekten.

Ontdek onze producten van Olly & Molly

Met Olly & Molly Boost It kan je helpen om het immuunsysteem van je hond op een natuurlijke manier te versterken. Maar ook Olly & Molly In Shape, Olly & Molly Magic Detox en Olly & Molly Pawesome Puppy kunnen de prestaties van het immuunsysteem helpen verbeteren.